Hur uppdaterar jag min kalender i appen?

För iPhone:

1. Öppna appen.
  2. Tryck på ikonen Mer.
  3. Tryck på Kalender.
  4. Tryck på det datum du behöver uppdatera. Här kan du markera hela dagen som otillgänglig eller justera antalet platser som erbjuds för varje tjänst, genom att välja Redigera.
  5. När du är klar med att redigera din tillgänglighet väljer du Spara.

För Android-telefoner:

1. Öppna appen.
  2. Tryck på menyn längst upp till vänster på skärmen.
  3. Tryck på Kalender.
  4. Tryck på det datum eller datumintervall som du vill uppdatera din tillgänglighet för. Välj sedan pennikonen längst upp till höger på skärmen.
  5. Markera hela datum som otillgängligt/otillgängliga, eller justera antalet platser som erbjuds för varje tjänst.
  6. När du är klar med att redigera din tillgänglighet väljer du Spara.