Hur hanterar jag min inkorg i appen?

Din inkorg är uppdelad i fyra kategorier som hjälper dig hålla koll på dina förfrågningar. Här kommer vi tala om hur du kommer åt din inkorg på din iOS- eller Android-telefon, samt vad varje kategori innebär.

Hur du kommer åt din inkorg

iPhone

1. Öppna appen
  2. Tryck på kuvertikonen längst ned till vänster på skärmen. Om du har väntande eller kommande bokningar kommer de visas här. För att öppna arkiverade förfrågningar eller tidigare bokningar, tryck på mappikonen längst upp till vänster på skärmen.

Android-telefon

1. Öppna appen.
  2. Tryck på menyn längst upp till vänster på skärmen. De fyra kategorierna i inkorgen kommer nu att visas.

KategKategorierorier

Väntande förfrågningar är förfrågningar som inte har bokats än.

När en hundägare skickar en förfrågan kommer den visas här tills den har bokats eller arkiverats. Om du inte kan acceptera en bokning, rekommenderar vi att du ändå alltid svarar hundägaren, innan du arkiverar förfrågan. Så här arkiverar du en förfrågan:

1. Öppna förfrågan.
  2. Tryck på Detaljer längst upp till höger på skärmen.
  3. På iPhone trycker på Arkivera. På Android trycker du på pilikonen.
  4. Välj anledningen till att du arkiverar förfrågan.

Kommande bokningar är bokade förfrågningar som är pågående eller kommande. När en bokning anges i den här kategorin betyder att hundägaren har betalat för förfrågan och att du också har accepterat den.

Tidigare bokningar är bokningar som redan har utförts.

Arkiverade förfrågningar är förfrågningar som du har mottagit men aldrig bokades, eller tjänster som har avbokats. Om du behöver ta bort en aktuell eller framtida förfrågan från arkivet, gör så här:

1. Öppna förfrågan.
  2. Tryck på Detaljer i skärmens övre högra hörn.
  3. På iPhone, tryck på Ångra arkivering. På Android, tryck på pilikonen.