Hur skickar jag foton till en hundägare under en bokning?

Fotouppdateringar spelar en viktig roll i att skapa förtroende hos en hundägare, då de visar ditt engagemang för välbefinnandet av deras hund.

Här är några andra bra skäl att skicka foton via Rover:

• Hundvakter som skickar bilder till hundägare genom Rover är mer benägna att få ett 5-stjärnigt omdöme.
  • Oroliga hundägare ser att deras hund har det bra under bokningen.
  • En rolig Rover-film skickas automatiskt till både dig och hundägaren när du skickar tre eller flera bilder.

Skicka bilder

Det enklaste sättet att ladda upp foton från din mobila enhet är genom Rovers app. Appen gör det enkelt att dela foto- och videouppdateringar med hundägare - även när du är i hundparken.

1. Ladda ner Rover-appen.
  2. Tryck på menyikonen.
  3. Tryck på Kommande vistelser för att skicka ett foto innan eller under tjänsten.
  4. Gå till rätt förfrågan med hundägaren.
  5. Tryck på fotoikonen. Ett popup-fönster visas med alternativ för att välja ett foto eller video från telefonens galleri, eller ta en ny bild eller spela in en ny video. Videor kan vara upp till 15 sekunder långa.
  6. När du har valt eller tagit fotot, visas det i meddelanderutan. Obs: det har inte skickats ännu. Skriv ett meddelande till hundens ägare och tryck sedan på Skicka (detta är en pilikon för Android-användare) för att skicka bild och meddelande. Har du problem att skicka ditt meddelande och foton? Prova att ta bort några bilder innan du skickar igen. På iOS-enheter, kan du bifoga upp till åtta bilder i ett meddelande.
  7. Klart!