Hur söker jag efter hundvakter och hundrastare i appen?

I mobilappen kan du enkelt hitta, boka, och kommunicera med hundvakter och hundrastare nära dig.

För iPhone:

1. Öppna Rover-appen.
  2. Tryck på Tjänster längst ned på skärmen.
  3. Tryck på den tjänst du vill boka. Ange uppgifter om din bokning och välj Nästa.
  4. För att justera dina filter väljer du filterikonen längst upp till höger på skärmen. Välj din plats, datum, vilken hund/katt du skulle vilja boka in, önskad prisintervall, typ av hem och mer! Välj Tillämpa längst upp till höger.
  5. En lista över närliggande hundvakter visas som du kan bläddra igenom. För att se en karta i stället, trycker du på kartikonen längst upp till höger.

För Android:

1. Öppna Rover-appen.
  2. Tryck på menyn längst upp till höger på skärmen.
  3. Tryck på Boka en ny tjänst.
  4. Välj den tjänst du vill boka. Ange uppgifter om din bokning och välj Nästa.
  5. För att justera dina filter väljer du filterikonen längst upp till höger. Välj din plats, vistelsedatum, vilken hund/katt du skulle vilja boka in, önskad prisintervall, typ av hem och mer! Välj kryssrutan längst upp till höger på skärmen.
  6. En lista över närliggande hundvakter visas som du kan bläddra igenom. För att se en karta i stället, trycker du på kartikonen längst upp till höger på skärmen.