Varför ska jag ta betalt och kommunicera via Rover?

Att betala och kommunicera via Rover är inte bara ett krav genom våra Användarvillkor - det skyddar även dig och hundägaren. Så här går det till:

• Trygga och säkra betalningar. Vår betalningsplattform är utformad för att skydda kreditkortsuppgifter genom kryptering och din personliga information delas aldrig med hundägaren. Betalningar via Rover är kontantlösa, bekväma, och håller din personliga information säker och trygg. Att betala utanför Rovers system kan utsätta dig för risk för bedrägeri.
  • Enkel och effektiv meddelandehantering. När du kommunicerar via ditt Rover-konto har du trygghet från våra inbyggda säkerhetsfunktioner. Det är dessutom lätt att använda - du kan boka tjänster, bestämma detaljer om vistelser, schemalägga första möten och skicka fotouppdateringar, allt via ditt Rover-konto.
  • Rover-garantin. När du bokar och betalar via Rover omfattas du av Rover-garantin som ger sinnesro för både hundvakter och hundägare.

Någon gång då och då kan vissa människor välja att använda vårt system för att utnyttja hundägare eller hundvakter. Om du får ett meddelande som du tycker ser misstänkt, eller någon ber att få betalat eller kommunicera utanför Rover ska du anmäla konversationen och berätta för oss. Du kan rapportera meddelanden som olämpliga direkt när du får dem genom er konversation på Rover.

Du kan också kontakta oss när som helst om du är osäker så hjälper vi dig med detta.