Vad händer om hundägare vill betala mig direkt, inte via Rover?

Att betala och kommunicera via Rover är avgörande för att säkerställa en trygg och säker upplevelse. I själva verket är det så pass viktigt för allas säkerhet att vi har gjort det till ett krav i våra Användarvillkor.

Men utöver att vara ett krav, har vi inga uppgifter i vårt system om en betalning sker utanför Rover. Det innebär att din bokning inte kommer att omfattas av Rover-garantin eller vår kundtjänst. Att acceptera betalningar utanför Rover kan också leda till kontoavstängning för både hundvakt och hundägare.

Så om någon ber att betala dig direkt, oavsett om det är via Swish, kontanter, banköverföring eller en annan betalningstjänst än Rover - säg nej och påminn dem om att betalning genom Rover håller allas information säker.

En hundägare insisterar på att betala utanför Rover. Vad ska jag göra?

Om du har en konversation med en hundägare som insisterar på att betala utanför Rover, kan du anmäla konversationen. Gör detta direkt via er konversation.

Detta händer inte ofta, men det är alltid bra att vara förberedd. Att utöva några enkla säkerhetsåtgärder kan bara göra gott för dina tjänster.