Hur erbjuder jag en återbetalning om jag oavsiktligt tog för mycket betalt?

Oroa dig inte — det är inte för sent. Om du behöver erbjuda en hundägare en delåterbetalning efter en bokning kan vi hjälpa dig. Du kan skicka en förfrågan om att ändra en bokningen - innan bokningen är slut - direkt från din Rover-inkorg. Så här gör du:

Du kan sende en endringsforespørsel - før bookingen er fullført - rett fra innboksen din på Rover. Slik gjør du det:

1. Gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen.

2. Välj fliken Kommande bokningar och sedan den bokning som du vill ändra.

3. När bokningen är öppen, hitta den grå rutan som anger tjänstens information. Välj Ändra bokning.

4. Välj anledningen till ändringen, skriv sedan ett detaljerat meddelande till Rovers kundtjänst, inklusive hur mycket du vill återbetala samt annan relevant information (till exempel om du även ändrar bokningens datum). Välj Begär bekräftelse från hundägaren.

Rovers kundtjänst kommer att kontakta dig om de har några frågor. När återbetalningen har behandlats, kommer vi meddelade dig och hundägaren via mejl.