Hur granskar jag betalningarna från mina Rover-bokningar?

Det är lätt att hålla reda på dina betalningar genom Rover. Du kan få betalningsinformation för varje vistelse eller promenad du bokat, allt via din Betalningshistorik.

1. Gå till Min Sida genom att klicka på ditt namn längst upp till höger på sidan.

2. Under Rover-saldo, väljer du Visa betalningar och rabattkoder.

3. Din betalningshistorik är uppdelad i fem flikar; Intäkter, Väntande intäkter, Utbetalningar, Betalningar, och Annat. Varje flik har en komplett lista över alla motsvarande betalningar eller bokningar. De är sorterade efter datum.

Här är en uppdelning av varje avsnitt:

• Intäkter: Alla dina slutförda bokningar.
  • Väntande intäkter: Dina nuvarande eller kommande bokningar, som inte har betalats ut ännu.
  • Utbetalningar: Betalningar som har betalats ut till dina bankuppgifter.
  • Betalningar: Bokningar för dina egna hundar med en Rover-hundvakt.
  • Annat: Kuponger och diverse kontoavgifter.

För mer information om hur du hanterar dina betalningar, vänligen läs: Hur och när får jag betalt för bokningar?