Vad händer om jag behöver avboka?

Vi uppmuntrar dig att bara ta emot förfrågningar du kan klara av för att minska risken för avbokning och för att få dina tjänster att blomstra. Men om du behöver ställa in en bokning, erbjuder vi alla verktyg du behöver för att få det att gå smidigt.

Kontakta först hundägaren för att informera dem om avbokningen. Sedan avbokar du tjänsten genom ditt Rover-konto:

Hur du avbokar en tjänst innan den börjar

1. Gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen.

2. Välj fliken Kommande bokningar och välj sedan den bokning som du vill avboka.

3. När bokningen är öppen, leta upp den grå rutan som listar tjänstens information. Välj Avboka bokning.

4. Välj en orsak till avbokningen och inkludera information om varför du avbokar. Det här meddelandet går direkt till Rovers kundtjänst och kommer inte skickas till hundägaren. Välj Ställ in bokning.

6. Välj Ja, jag vill avboka för att avboka och återbetala hundens ägare.

Viktigt: Ett mönster av avbokningar med kort varsel kan leda till granskning av ditt konto.