Hur kan jag marknadsföra mina tjänster?

Är dina tjänster redo? Här har du några saker du kan göra för att marknadsföra dem:

• Skapa en utförlig profil. En välskriven och professionell profil är ett bra sätt för att få nya hundägare att boka med dig.
  • Be om rekommendationer. Fråga dina vänner, familj eller någon som känner till din erfarenhet av hundar och katter om de kan skicka in en skriftlig rekommendation. Gå till din profil och välj Rekommendationer, ange deras mejladresser och välj Be om rekommendationer.