Kan jag svara på ett omdöme?

Verifierade omdömen är en stor del av vad som gör Rover till en tjänst som hundägare litar på. Du kan svara på alla omdömen du får.

Om du bestämmer dig för att svara, använd detta som en möjlighet att visa potentiella hundägare hur pålitlig, vänlig och professionell du är. Du kan vända ett negativt omdöme till något positivt, samt potentiellt skaffa nya hundägare genom att svara på ett professionellt sätt. Du kan läsa vår omdömespolicy här.

Hur du svarar på ett omdöme

1. Gå till din profil genom att klicka på ditt namn längst upp till höger på sidan. Välj Profil.

2. Under kontoinformation, välj Visa Profil.

3. Under Omdömen, välj den gröna knappen Svara bredvid det omdöme du vill svara på.

4. Ange ditt svar och välj Svara. Klart!