Hur spårar jag promenader och andra tjänster i Rover-appen?

Att GPS-spåra dina bokningar i Rover-appen är viktigt för hundpromenader, drop-in och dagpassningstjänster. I den här artikeln går vi igenom hur du spårar bokningar i appen.

Hur man spårar en bokning:

1. Öppna Rover-appen och tryck Idag längst ned på skärmen. (Android-enheter: Tryck på menyikonen och sedan på Idag.)

2. När du är redo att påbörja en tjänst trycker du på Start.

3. Under tjänsten, ta ett foto och spåra eventuella händelser som inträffar genom att trycka på motsvarande knappar för kiss-, bajs-, mat- och vattenraster.

4. När du är klar trycker du på Stopp för att stoppa klockan.

5. Skriv ett valfritt meddelande, granska Rover-rapporten och gör eventuella nödvändiga ändringar. Tryck sedan på Skicka för att skicka det till hundens ägare.

Obs: Kolla in denna artikel för mer information om Rover-rapporter.

Vanliga frågor och svar

Fråga: När ska jag starta timern?

Svar: Precis när tjänsten påbörjas. Detta kan vara när rastningen börjar eller när hunden kommer till dig — eller vad du har kommit överens om med hundens ägare.

Fråga: Hur bokar jag en promenad eller drop-in-besök som är längre än 30 minuter?

Svar: Promenader och drop-in besök förväntas normalt pågå i endast 30 minuter. Om du och hundägaren vill boka en längre tjänst rekommenderar vi dock bokning av back-to-back-tjänster. Gå hit för tips om hur du justerar dina priser för varje enskild bokning.

Fråga: Kan jag spåra tjänster för flera hundägare på en gång?

Svar: Ja, tryck helt enkelt på Idag i appen och välj Start och Stopp för varje hundägare efter behov. Du kan växla mellan hundägare genom att trycka högst upp på skärmen under en pågående promenad eller tjänst.