Är Rover gratis?

Att skapa ett konto hos Rover är helt gratis. När du börjar tjäna pengar genom att tillhandahålla hundvakts- eller rastningstjänster för Rovers hundägare tar du hem 85 % av inkomsterna från varje bokning.

De avgifter som dras av från din ersättning täcker följande:

• Din användning av plattformen för att möta nya hundägare och hantera dina tjänster.
  • Rovers marknadsföring och kampanjer för att locka nya hundägare till webbplatsen.
  • Rovers kundtjänst 365 dagar om året, samt rådgivning via FirstVet och Rover-garantin.

Rover lyckas när du gör det, vilket är varför vi ständigt arbetar för att hjälpa dig att växa.