Hur verifierar jag min identitet?

Alla hundvakter behöver genomgå en ID-verifiering via vår verifieringspartner, Onfido. För att verifiera din identitet, kommer du att behöva:

• Ladda upp ett statligt utfärdat ID-kort i hög kvalitet (dvs. pass, körkort eller nationellt ID-kort). Obs: Dokumentet måste vara en jpg eller png (pdf-filer accepteras inte) med en filstorlek mellan 32 kb och 10 mb.
  • Ta ett foto på ditt ansikte med din dators kamera, eller ladda upp en tydlig bild på ditt ansikte från din dator eller telefon.

När din identitet har verifierats, kommer din hundvaktsprofil att granskas av vårt team inom 5 arbetsdagar.

Vad bör jag göra om ID-verifieringen misslyckas?

ID-verifieringen kan nekas av följande anledningar, se till att dina uppladdade dokument inte innehåller något av följande:

• Ditt utseende har ändrats en hel del sedan du tog bilden på ditt ID
  • Bilden eller ID:t är suddigt eller låg upplösning
  • Bilden inkluderar fler än en person (eller djur!), eller är inte ett vanligt passfoto
  • Bilden har redigerats
  • Ditt ID-dokument innehåller ingen bild
  • Namnet på ditt dokument passar inte namnet på din Rover-profil
  • Dokumentet som skickades inte är inte en av de som vi accepterar (dvs. nationellt ID-kort, pass, körkort)

Om din ID-verifiering nekas av någon anledning ovan, skicka in dina dokument igen, och tänk på punkterna ovan. När din ID-verifiering har godkänts, kommer du att kunna slutföra din hundvaktsprofil på Rover. Om du fortsätter att uppleva problem, kontakta vår kundtjänst på hjalp-se@rover.com, så kan vi hjälpa dig med processen.