Hur verifierar jag min identitet?

Alla hundvakter behöver genomgå en ID-verifiering via vår verifieringspartner, Onfido. För att verifiera din identitet, kommer du att behöva:

• Ladda upp ett statligt utfärdat ID i färg och god kvalitet (dvs. pass, körkort eller nationellt ID-kort). Obs: Dokumentet måste vara i formatet jpg eller png (pdf accepteras inte) med en filstorlek mellan 32kb och 10mb.
  • Ta ett foto med din dators kamera eller ladda upp en tydlig bild på ditt ansikte från din telefon, den här bilden får inte vara äldre än 24 timmar. När din identitet har verifierats, kommer din hundvaktsprofil att granskas av vårt hundvakts-team inom 5 arbetsdagar.

När din identitet har verifierats, kommer din hundvaktsprofil att granskas av vårt team inom 5 arbetsdagar.

Vad gör jag om ID-verifieringen misslyckas?

ID-verifieringen kan nekas av följande anledningar, se till att dina uppladdade dokument inte innehåller något av följande:

• Dokumentet som skickades in är inte i giltig form (dvs. nationellt ID-kort, pass eller körkort)
  • Dokumentet är delvis avskärt eller täckt
  • Fotot eller ID-handlingen är suddig eller har låg upplösning
  • Du har ändrat ditt utseende väsentligt från fotot på din ID-handling
  • Bilden innehåller fler än en person (eller djur!) eller så är inte bilden ett tydligt passfoto
  • Bilden är kraftigt redigerad eller stiliserad
  • Ditt dokument har gått ut

Om din ID-verifiering nekas av skälen ovan behöver du skicka in dokumenten igen, och tänk då på riktlinjerna ovan. När din ID-verifiering har godkänts kommer du att kunna avsluta skapandet av din profil på Rover.

Om du misstänker att någon av följande anledningarna nedan har orsakat misslyckandet eller om du fortsätter uppleva problem, kontakta vår kundtjänst på hjalp-se@rover.com:

1. Ditt profilnamn stämmer inte överens med det på ditt dokument (för- eller efternamn)
  2. Ditt födelsedatum stämmer inte överens med det på ditt ID-kort eller Rover-profil
  3. Den uppladdade bilden (selfien) är äldre än 24 timmar