Hur blir jag en hundvakt eller hundrastare på Rover?

Välkommen kära hundälskare! Vi är glada att se att du vill bli en del av Rover som hundvakt/hundrastare. Du kan starta din hundvaktsprofil på en dator eller via webbläsaren på en mobil. Så här går du tillväga:

1. Klicka på Bli hundvakt längst upp på sidan.

Här kan du läsa om förmånerna med att bli en hundvakt, inklusive friheten att sätta dina egna tjänster och priser samt åtkomst till kundtjänst 365 dagar om året och rådgivning via FirstVet. Endast intresserad av att bli en hundrastare? Inga problem! Även om du bara vill bli en hundrastare, behöver du fortfarande klicka på länken Bli hundvakt för att skapa din profil.

2. Välj Kom igång för att börja med din profil.

3. Bygg din profil.

4. När din profil är slutförd och har skickats in, kommer du få ett mejl från Onfido, vår ID-verifieringspartner.

5. Efter att du har slutfört ID-verifieringen kommer din profil granskas av vårt Kvalitetsteam.

Vad händer sen?

• Håll ett öga på din mejl — vårt Kvalitetsteam kan begära att du ändrar några saker för att göra din profil bättre.
  • Du kommer att höra från oss inom fem arbetsdagar och vi informerar dig via mejl om din profil är godkänd.

ObsHundvakter och hundrastare på Rover måste vara minst 18 år gamla och anses vara egenföretagare. Om din profil godkänns kommer du driva din egen hundverksamhet och kommer inte anses vara anställd av Rover. Den här statusen ger dig friheten att skapa egna priser och schema—men det är viktigt att ha koll när det är dags för deklarationen!