Vilken information delar Rover?

Rover är fast beslutna att bygga upp en trygg, bekymmersfri miljö som skyddar integriteten för både hundvakter och hundägare.

Det är därför Rover använder anonyma telefonnummer både före och efter att en tjänst har bokats, så att ditt faktiska telefonnummer förblir privat. I vissa fall - till exempel när du ordnar ett Första möte - kan en hundvakt eller hundägare välja att dela en adress eller ett telefonnummer innan tjänsten har bokats, för att säkerställa att de kan träffas personligen.

Även efter det att tjänsten har bokats, upprätthåller Rover en strikt policy. En hundvakts adress visas endast om tjänsten är planerad att äga rum hemma hos hundvakten.

För mer information om hur informationen delas, läs Rovers Sekretesspolicy.

Frågor? Vi finns här för att hjälpa dig! Du kan kontakta Rovers kundtjänst på +46 8 580 970 94. Alternativt kan du skicka in en hjälpförfrågan genom att gå längst ner på vilken sida som helst i Hjälpcentret, och välja Kontakta kundtjänst.