Hur lägger jag till eller tar bort ett bankkort från mitt konto?

Hantering av din betalningsinformation är säker, enkel och du kan göra det direkt från din Rover-profil. Så här gör du:

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn längst upp till höger på sidan. Välj Profil.

2. Under Kontoinformation, välj Uppdatera.

3. Välj Betalningsmetoder.

4. Om du inte har några kort sparade på ditt konto kan du lägga till ett nytt kort.

5. Om du redan har ett sparat kort, kan du lägga till ett nytt kort, ta bort ett kort, eller ställa in ditt standardval för betalningsmetod.

• För att lägga till fler än ett kort väljer du Lägg till kredit-/bankkort efter att du lagt till ditt första kort.
  • För att ta bort en betalningsmetod, välj x till höger om kortinformationen.
  • För att ställa in ditt standardval för betalningsmetod, välj radioknappen bredvid kortet och välj sedan Välj som förvalt kort.

Du kan även lägga till ett nytt kort på betalningssidan när du bokar en tjänst. För ytterligare information angående betalningar, läs den här artikeln.