Hur ser jag om min hund har bokats in?

En tjänst anses vara bokad när din hundvakt har accepterat bokningsförfrågan och du har betalat för bokningen. Är du inte säker på om din tjänst har bokats ännu? Här har du två sätt att se detta på:

Bekräftelsemejl

När din tjänst har bokats kommer du få ett bekräftelsemejl från Rover.

Rovers Inkorg

Alla tjänster under flikarna Kommande bokningar eller Tidigare bokningar i din Rover-inkorg är kommande/tidigare/aktuella tjänster som har bokats. Följ dessa steg för att komma till din mapp för Kommande/Tidigare bokningar:

1. Gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen.

2. Välj Kommande bokningar eller Tidigare bokningar.

Om du inte ser bokningen under avsnitten Kommande bokningar eller Tidigare bokningar i din inkorg, sök igenom avsnitten Väntande förfrågningar och Arkiverade förfrågningar i din inkorg. Om förfrågan är väntande eller arkiverad betyder det att tjänsten inte ännu har bokats - detta betyder att du fortfarande behöver betala för förfrågan och/eller att din hundvakt fortfarande behöver acceptera förfrågan. För att lära dig mer om bokningsprocessen kan du läsa den här artikeln.