Vad händer om hundvakten avbokar?

Ibland kan en hundvakt eller hundrastare behöva avboka en bokning. Oroa dig inte — vi hjälper dig.

• Du kommer att få en full återbetalning. Om din hundvakt eller hundrastare av någon anledning inte kan ta hand om eller rasta din hund och initierar en avbokning får du en full återbetalning till ditt konto.
  • Du täcks av avbokningsskydd. Om din hundvakt eller hundrastare avbokar inom sju dagar innan den första dagen i bokningen, gör vi allt vi kan för att hitta en ersättare för hundvakten eller hundrastaren. Kolla in vår sida om avbeställningsskydd för mer detaljerad information.