Vad innebär avbokningsskyddet?

Det är sällsynt men ibland behöver en hundvakt eller hundrastare avboka i sista minuten. Om det händer så hjälper vi dig: varje bokning som görs via Rover inkluderar avbokningsskydd. Det betyder att vi hjälper dig hitta en ersättare till hundvaken eller hundrastaren på Rover.

När vi är informerade om en avbokning gjord av hundvakten, kontaktar vi dig så snabbt som möjligt, men du kan också kontakta oss direkt. Ring oss på +46 8 580 970 94 eller kontakta oss här.

Tillgängligheten varierar mycket, men vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att hitta en bra ersättare.

Läs våra Användarvillkor för mer information om hur avbokningskyddet fungerar.