Vad innebär avbokningsskyddet?

Det är sällsynt, men ibland behöver en hundvakt eller hundrastare avboka i sista minuten. Om det händer så hjälper vi dig: varje bokning som görs via Rover inkluderar avbokningsskydd. Det betyder att vi hjälper dig hitta en ersättare till hundvaken eller hundrastaren på Rover.

När vi är informerade om en avbokning gjord av hundvakten, kontaktar vi dig så snabbt som möjligt, men du kan också kontakta oss direkt. Ring oss på +46 8 580 970 94 eller kontakta oss här.

Tillgängligheten varierar mycket, men vi vill gör allt vi kan för att hjälpa dig att hitta en bra ersättare. Vi ger också kredit för att hjälpa täcka kostnaden för den nya tjänsten. Om bokningen blir avbokad av hundvakten på grund av brist på information eller samarbete från dig, måste du täcka hela kostnaden för den nya bokning själv.

Läs våra Användarvillkor för mer information om hur avbokningskyddet fungerar.