Hur kontaktar jag en hundvakt eller hundrastare?

Du har alltså hittat en bra hundvakt eller hundrastare på Rover och vill starta en konversation. Så här kommer du igång:

1. Gå till hundvaktens profil och klicka på Kontakta. (Om du använder Rovers iPhone-app, välj kontakta den här hundvakten. Om du använder Android-appen, klicka på pennikonen.)

2. Fyll i popup-formuläret. Inkludera vilken tjänst du vill boka, såväl som datumen, dina hundar, tiden för tjänsten, samt ett meddelande till hundvakten.

Obs: För att skydda hundvaktens och hundrastarens integritet tillhandahåller vi inte personliga kontaktuppgifter tills en tjänst är bokad. Du kan även skicka alla dina meddelanden via Rovers webbplats eller app, även efter att din tjänst är bokad — det är enkelt!

3. Fråga om hundvakten eller hundrastare kan schemalägga ett Första möte. Det är då du kan lära känna dem och se om de passar dig och din hund.

4. Efter ett lyckat Första möte kan antingen du eller hundvakten välja Boka nu från din konversation på Rover. När både du och hundvakten eller hundrastaren har accepterat, är tjänsten bokad.

Att boka via Rover gör inte endast att ditt konto överensstämmer med våra Användarvillkor, det ger dig även kundtjänst 365 dagar om året, Rover-garantin och ett säkert och bekvämt sätt att betala på.