Hur hittar jag en kattvakt?

Här på Rover är det inte bara hundar som vi älskar. Även om hundar är väldigt knutet till det vi gör, hittar du också passare på Rover som kan ta hand om katter också!

Hur du hittar en hund-/kattvakt som erbjuder kattpassning:

1. Gå till Rover.com och klicka på Sök hundvakter.

2. Ange adressens postkod högst upp på sidan. Klicka på sökikonen.

3. Till vänster på sidan finns en lista med filter. Under Ytterligare tjänster markerar du rutan bredvid Kattvård. Råd: Om du vill att din passare kommer och tar hand om katten hemma hos dig, se till att tjänsten är markerad som Dygnspassning hemma.

4. Klicka på en hundvaktsprofil som du tror passar för att läsa mer om hundvakten.

5. Läs recensioner, titta på bilder, och när du har hittat någon som passar din katt kan du välja knappen Kontakta på deras profil för att starta en konversation.

6. Om du inte redan har skapat en "hundprofil" åt din katt, kommer du bli ombedd att göra det. Välj "katt" i profilens rasavsnitt.