Hur tar jag bort eller döljer bilder?

Oavsett om du vill uppdatera dina foton eller dölja ett foto från en bokning, kan du enkelt göra det från din Rover-profil. I den här artikeln går vi igenom hur man:

Döljer bilder från bokningar

Vi uppmuntrar alla hundvakter och hundrastare på Rover att hålla hundägare uppdaterade med bilder under varje bokning. Beroende på hundvaktens inställningar, kan bilder som de skickar visas på deras Rover-profil, eller på andra öppna sidor på webbplatsen.

Vi förstår om du som hundägare vill att vissa av dessa bilder ska vara privata, så du kan alltid dölja en bild från en bokning. Så här gör du:

1. Gå till din profil genom att klicka på ditt namn längst upp till höger på skärmen. Välj sedan Profil.

2. Välj Visa under din hunds namn.

3. Välj det foto du vill dölja för allmänheten, välj sedan Göm bild. När bilden är dold kommer bara du och din hundvakt se den.

Uppdatera din profilbild

Ditt konto behöver alltid en profilbild, så istället för att ta bort den kan du byta ut den mot en ny. Så här byter du profilbild:

1. Gå till din profil genom att klicka på ditt namn längst upp till höger på skärmen. Välj sedan Profil.

2. Gå till Kontoinformation och välj Uppdatera.

3. Välj Ladda upp ditt foto och välj en bild från din dator.

4. Ett popup-fönster kommer begära att du beskär bilden. Välj Lägg till.

5. Skrolla ned och välj Spara. Klart!

Ta bort hundens profilbilder

För att ta bort bilder på din hund, gör följande:

1. Gå till din profil genom att klicka på ditt namn längst upp till höger på skärmen. Välj sedan Profil.

2. Under din hunds namn, välj Redigera.

3. Skrolla ned för att Ladda upp bilder på din hund.

4. Placera din muspekare över ett foto och välj papperskorgen när den visas.

5. Ett popup-fönster kommer fråga, "Är du säker på att du vill ta bort den här bilden?" Välj OK. Klart!