Hur tar jag bort eller döljer bilder?

Oavsett om du vill uppdatera dina foton eller gömma ett foto från en bokning, kan du enkelt göra det från din Rover-profil. I den här artikeln går vi igenom hur man:

Göm bilder från bokningar

Vi uppmuntrar alla hundvakter och hundrastare på Rover att hålla hundägare uppdaterade med bilder under varje bokning. Beroende på hundvaktens inställningar, kan bilder som de skickar visas på deras Rover-profil, eller på andra öppna sidor på webbplatsen.

Vi förstår om du som hundägare vill att vissa av dessa bilder ska vara privata, så du kan alltid gömma en bild från en bokning. Så här gör du:

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn i skärmens övre högra hörna. Välj sedan Profil.

2. Välj Visa under ditt husdjurs namn.

3. Från fotogalleriet, välj det foto som du vill ta bort från offentlig visning och klicka sedan på "Gör detta foto privat" i det övre vänstra hörnet.

Detta foto kommer nu bara vara synligt för dig och den hundvakt som skickade bilden.

Uppdatera din profilbild

Ditt konto behöver alltid en profilbild, så istället för att ta bort den kan du byta ut den mot en ny. Så här byter du profilbild:

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn i skärmens övre högra hörna. Välj sedan Profil.

2. Gå till Kontoinformation och välj Uppdatera.

3. Välj Ladda upp din bild och välj en bild från din dator.

4. Ett popup-fönster kommer begära att du beskär bilden. Välj Lägg till.

5. Skrolla ned och välj Spara. Allt är klart!

Ta bort husdjursprofilfoton

För att ta bort bilder på din hund, gör följande:

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn i skärmens övre högra hörna. Välj sedan Profil.

2. Välj Redigera under ditt husdjurs namn.

3. Rulla ned till Ladda upp foton av ditt husdjur.

4. Placera din muspekare över ett foto och välj papperskorgen när den visas.

5. Ett popup-fönster kommer fråga, "Är du säker på att du vill ta bort den här bilden?" Välj OK. Allt är klart!