Hur skapar jag en kattprofil?

Att skapa en kattprofil är nästan som att skapa en hundprofil. Välj bara "katt" när du blir ombedd att ange ras. Se nedan för mer detaljerade instruktioner.

1. Gå till Min sida eller Profil genom att klicka på din namn längst upp till höger på sidan.

2. Välj Lägg till hund/katt från Min sida eller din Profil.

3. Välj katt.

Råd från Rover: Ju mer detaljerad din katts profil är, desto bättre kommer din kattvakt förstå din katts behov — vilket leder till en bättre bokning för alla inblandade.

4. Välj Spara. Allt är klart!