Hur registrerar jag mig?

Välkommen till Rover! För att skapa en Rover-konto följer du dessa enkla steg:

1. Gå till www.rover.com/se och välj Registrera dig längst upp till höger på sidan..

2. Du har möjlighet att registrera dig med antingen ditt Facebook-konto eller din mejladress.

3. Se till att ta en titt på våra Användarvillkor innan du fortsätter.

4. Fyll i vårt enkla formulär. Klart!

Är du intresserad av att bli en hundvakt eller hundrastare på Rover? Skapa din hundvaktsprofil idag!