Hur tar jag bort mina tjänster?

Även om det är synd att vi förlorar dig, förstår vi att alla hundvakter behöver en paus då och då. Om det verkligen bara är en paus du behöver, kan du sätta dig själv i "pausläge" eller uppdatera din tillgänglighet i din Kalender. För information angående hur du hanterar din kalender, tryck här.

Hur du tar bort tjänster

1. Gå till din profil genom att klicka på ditt namn längst upp till höger på sidan. Välj Profil.

2. Hitta rutan Tjänster/Priser och välj Tjänster.

3. Gör dina tjänster inaktiva genom att trycka på de gröna cirklarna så att de blir vita. Välj Spara.

4. Om du har inaktiverat alla dina tjänster, kommer ett popup-fönster visas och begära att du bekräftar tjänstens inaktivering. För att fortsätta, välj Ja, inaktivera mina tjänster.

Om du har inaktiverat dina tjänster men vill återvända till Rover, bör du kontakta Rovers kundtjänst.