Hur lägger jag till kattpassning och andra tilläggstjänster till min profil?

Visa hundägare vad du är bra på samt attrahera hundägare som söker efter specifika tjänster genom att lägga till tilläggstjänster på din profil. Först går vi igenom vilka tilläggstjänster och priser du kan lägga till, sedan går vi igenom hur du lägger till och tar bort dem från din profil.

Tillgängliga tilläggstjänster och priser

• Pris för helgdagarDygnspris för bokningar under helgdagar.
  • Pris för ytterligare hundarVarje ytterligare hund från samma hundägare.
  • Pris för långa bokningar: Dygnspris per hund för en längre bokning.
  • Pris för valparFör valpar yngre än ett år.
  • Badning och trimning
  • Hämtning och lämning
  • Kattpassning

Lägga till tilläggstjänster på din profil

För att lägga till tilläggstjänster på din profil, skapar du ett pris för varje tjänst som du vill erbjuda. Så här gör du:

1. Gå till din profil genom att klicka på ditt namn och sedan Profil.

2. Hitta avsnittet Tjänster/Priser och välj Priser.

3. Under varje huvudtjänst du erbjuder väljer du + Ytterligare priser.

4. För varje tilläggstjänst du vill erbjuda, ange ditt pris i kronor. För varje tjänst som du inte vill erbjuda, lämna prisrutan tom.

OBS: Du kan erbjuda badning och trimning samt hämtning och lämning gratis om du vill. Markera rutan Erbjud detta kostnadsfritt under dessa tjänster.

5. Om du erbjuder fler än en huvudtjänst, följ steg tre och fyra för var och en.

6. Skrolla ned och välj Spara. Klart!

Hundägare kan se vilka tilläggstjänster du erbjuder från din profil, precis över kontaktknappen. De kan klicka på Ytterligare tjänster och priser för att läsa mer.

Ta bort tilläggstjänster från din profil

1. Gå till din profil genom att klicka på ditt namn och sedan Profil.

2. Gå till Tjänster/Priser och välj Priser.

3. Under varje huvudtjänst du erbjuder väljer du + Ytterligare priser.

4. För varje tilläggstjänst som du inte längre vill erbjuda, ta bort ditt pris eller avmarkera rutan "erbjud kostnadsfritt".

5. Skrolla ned och välj Spara. Klart!