Hur ändrar jag min status till Pausläge eller Endast återkommande?

Att ställa in din status till Pausläge gör att du kan ta en paus från att erbjuda tjänster samtidigt som du bibehåller din Rover-profil och lista av hundägare som du har arbetat med. Det är särskilt användbart när du inte kan besvara förfrågningar snabbt — som under en välförtjänt semester eller när du har långväga gäster.

Det beror på att när du anger tjänstens status till Pausläge kommer du inte längre att visas i sökresultaten för den tjänsten. När du anger tjänstens status till Endast Återkommande, kommer att din profil tas bort från sökresultaten för tjänsten, men samtidigt tillåta hundägare som du redan har bokat med att kontakta dig med förfrågningar.

1. Gå till din profil genom att välja ditt namn längst upp till höger på sidan. Välj profil.

2. Under Tjänster/Priser väljer du Tjänster.

3. Under varje tjänst du erbjuder väljer du +Visa alternativ. Tryck på cirkeln för att ändra din status till Pausläge om du behöver en paus och vill ta bort dig själv från sökresultaten.

4. Gör detta för varje tjänst som du vill uppdatera och skrolla sedan ned och välj Spara och fortsätt.