Hur betalar jag en hundvakt via appen?

Du betalar din hundvakt eller hundrastare innan tjänsten påbörjas, under bokningsprocessen. Så här gör du:

För iOS:

1. Tryck på Inkorg längst ned på din skärm.
  2. Under Väntande, tryck på förfrågan som du vill boka.
  3. Tryck på Boka högst upp på skärmen.
  4. Ange dina kortuppgifter. Tryck på Nästa.
  5. Ange din faktureringsadress. Tryck på Lägg till kort.
  6. Ange de rabattkoder du önskar använda och tryck på Lös in.
  7. Granska bokningens sammanfattning och tryck på Skicka bokningsförfrågan.

För Android:

1. Tryck på menyn längst upp till vänster på skärmen.
  2. Tryck på Väntande.
  3. Tryck på förfrågan du vill boka.
  4. Tryck på Boka högst upp på skärmen.
  5. Ange dina kortuppgifter. Tryck på Nästa.
  6. Ange din faktureringsadress. Tryck på Lägg till kort.
  7. Ange de rabattkoder du önskar använda och tryck på Lös in.
  8. Granska bokningens sammanfattning och tryck på Skicka bokningsförfrågan.

Frågor? Vi finns här för att hjälpa dig! Du kan kontakta Rovers kundtjänst på +46 8 580 970 94. Alternativt kan du skicka in en hjälpförfrågan genom att gå längst ner på vilken sida som helst i Hjälpcentret, och välja Kontakta kundtjänst.