Hur bokar jag hundvakter via appen?

För iPhone:

1. På hundvaktens profil, tryck på Kontakta.
  2. Välj vilken tjänst du önskar.
  3. Tryck på Datum för att välja när tjänsten ska börja och sluta.
  4. Välj vilka hundar du vill boka in. Tryck på cirkeln bredvid din hunds namn så att cirkeln blir grön för att lägga till hunden i bokningen.
  5. Välj om du vill få ett svar via SMS.
  6. Skriv ett meddelande till din hundvakt. Introducera dig själv och din hund, samt berätta för hundvakten varför du vill att de ska ta hand om din hund.
  7. Tryck på Skicka förfrågan.

För Android-telefoner:

1. På hundvaktens profil trycker du på pennikonen.
  2. Välj vilka tjänster du vill ha.
  3. Tryck på Datum för att välja när tjänsten ska börja och sluta.
  4. Välj om du vill få ett svar via SMS.
  5. Välj vilka hundar du vill boka in.
  6. Skriv ett meddelande till din hundvakt. Introducera dig själv och din hund, samt berätta för hundvakten varför du vill att de ska ta hand om din hund.
  7. Klicka på den vita pilen längst upp till höger för att skicka din förfrågan.