Hur bokar jag in hundägare via appen?

För iPhone:

1. Tryck på Boka igen längst ned på skärmen.
  2. Hitta hundägaren du vill boka in, samt relevant tjänst, välj sedan Boka igen.
  3. Ändra detaljerna, såsom platsen bokningen ska ske, datum samt vilka hundar som du ska ta hand om.
  4. Lägg till ett meddelande, tryck sedan på Skicka förfrågan.
  5. Om du är redo att boka, tryck på Boka.

För Android-telefoner:

1. Tryck på menyn längst upp till vänster på skärmen.
  2. Tryck på Boka igen.
  3. Hitta hundägaren du vill boka in, samt relevant tjänst, tryck sedan på Boka igen.
  4. Ändra detaljerna, såsom platsen bokningen ska ske, datum samt vilka hundar som du ska ta hand om.
  5. Lägg till ett meddelande, tryck sedan på den vita pilen längst upp till höger.
  6. Om du är redo att boka, tryck på Boka.