Hur kontaktar jag hundägare via appen?

En öppen dialog är nyckeln till en bra relation, detta är varför vi har gjort det enkelt att hålla kontakt med hundägare via Rovers app.

Du kan fortsätta kommunikationen med hundägaren i Rover-appen efter att ni har kommit i kontakt med varandra. Så här gör du:

1. Tryck på Inkorg längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Väntande för icke bokade tjänster, eller Kommande för bokade tjänster som är kommande eller pågående.
  3. Tryck på brevlådeikonen i den vänstra övre delen av skärmen för att se dina Tidigare bokningar eller Arkiverade förfrågningar.
  4. Tryck på den konversation som du vill fortsätta med. Du kan skriva ett meddelande och bifoga bilder eller videor, tryck sedan på Skicka.

Kontakta en hundägare under en promenad, besök eller dagpassning.

Du kan också ringa din hundägare direkt under en promenad, besök eller dagpassning om det är något du vill berätta. Detta ska normalt sätt användas i nödfall (dvs. "är det okej om hunden åt det här?"), men det beror helt på din relation med hundägaren.

Så här kan du komma i kontakt när du spårar en tjänst:

1. Tryck på Hem längst ned på din skärm.
  2. Välj bokningen det gäller.
  3. Välj Ring hundägaren.

Det finns även ett direktnummer till Rovers kundtjänst inom appen. De finns tillgängliga för hjälpa dig vid en nödsituation eller om du bekymrar sig om hundens välmående.

Så här kontaktar du dem:

1. Tryck på Hem längst ned på din skärm.
  2. Välj bokningen det gäller.
  3. Skrolla ned och tryck på Ring Rover.