Hur kontaktar jag hundägare via appen?

En öppen dialog är nyckeln till en bra relation, detta är varför vi har gjort det enkelt att hålla kontakt med hundägare via Rovers app.

Skicka meddelanden via appen

Du kan fortsätta kommunikationen med hundägaren i Rover-appen efter att ni har kommit i kontakt med varandra. Så här gör du:

1. Tryck på Inkorg längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Väntande för icke bokade tjänster, eller Kommande för bokade tjänster som är kommande eller pågående.
  3. Tryck på brevlådeikonen i den vänstra övre delen av skärmen för att se dina Tidigare bokningar eller Arkiverade förfrågningar (gäller endast iOS, för Android kan du se alla förfrågningar från din inkorg).
  4. Tryck på den konversation som du vill fortsätta med. Du kan skriva ett meddelande och bifoga bilder eller videor, tryck sedan på Skicka.

Se viktig information via appen

När en tjänst har bokats kommer du att kunna se viktig information och veterinärinformation för sällskapsdjuret i appen. Så här gör du:

1. Tryck på Inkorg längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Kommande för att se kommande eller pågående bokningar.
  3. Tryck på den konversationen du vill se viktig informasjon för.
  4. Tryck på Detaljer.
  5. Tryck på viktig information.

Boka igen med samma hundägare

Vill du boka igen med en hundägare som du redan har arbetat med? Du kan enkelt starta en ny bokning från Rover-appen och skicka den till hundägaren. Så här gör du:

1. Välj Boka igen längst ner på skärmen.
  2. Hitta hundägaren du vill boka med och tryck på Boka igen.
  3. Välj den tjänst du vill boka.
  4. Rediger detaljerna, inklusive datum, tid och vilka djur bokningen gäller.
  5. Skriv ett meddelande och tryck på Skicka förfrågan.
  6. Om du är redo att boka väljer du Boka nu.

Kontakta en hundägare under en promenad, besök eller dagpassning

Du kan också ringa till hundägaren direkt under en promenad, besök eller dagpassning om det är något du vill berätta. Detta ska normalt sätt användas i nödfall (dvs. "är det okej om hunden åt det här?"), men det beror helt på din relation med hundägaren.

Så här kan du komma i kontakt när du spårar en tjänst:

1. Tryck på Hem längst ned på din skärm.
  2. Välj bokningen det gäller.
  3. Välj Ring hundägaren.

Det finns även ett direktnummer till Rovers kundtjänst inom appen. De finns tillgängliga för hjälpa dig vid en nödsituation eller om du bekymrar sig om hundens välmående.

Så här kontaktar du dem:

1. Tryck på Hem längst ned på din skärm.
  2. Välj bokningen det gäller.
  3. Skrolla ned och tryck på Ring Rover.