Hur tar jag bort eller arkiverar gamla förfrågningar i min inkorg?

Istället för att ta bort gamla förfrågningar kan du arkivera dem för att organisera din inkorg. På så sätt behöver du aldrig förlora en konversation eller historik med en hundägare. Kom ihåg, om du inte kan acceptera en förfrågan bör du fortfarande kontakta hundägaren för att berätta att du inte är tillgänglig. Hundägare kan inte se att du har arkiverat en förfrågan.

Så här arkiverar du en förfrågan:

1. Gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen.

2. Under Väntande förfrågningar, hitta den förfrågan som du vill arkivera.

3. Välj Arkivera.

4. Välj en anledning från rullmenyn till varför du inte kunde boka med den här hundägaren.

5. Förfrågan kommer sedan flyttas till fliken Arkiverade förfrågningar. Du kan ångra den här åtgärden genom att välja Ångra.

Obs: Just nu är alternativet att arkivera en förfrågan endast tillgängligt för hundvakter och hundrastare, men inte för hundägare. För hundägare kommer förfrågan naturligt arkiveras efter förfrågans datum har passerats.