Hur schemalägger jag ett Första möte?

Första möten är enkla att schemalägga och är viktiga för både hundvakter, hundägare och hundar. Det är under dessa möten du kan lära känna hunden och dess ägare innan du bokar en tjänst.

Hur du schemalägger ett Första möte

1. Gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen.

2. Välj konversationen med hundägaren som du vill schemalägga ett Första möte med.

3. Välj Schemalägg ett Första möte.

4. Lägg till mötets datum, tid och plats. Inkludera ett meddelande till hundägaren.

5. Välj Skicka. Klart!

Kom ihåg: Denna funktion är endast tillgänglig genom den första bokningen mellan dig och en hundägare. Ni kan dock givetvis även komma överens om en Första träff via er meddelandetråd.

När hundägaren går med på datum, tid och plats, är det en god idé att börja förbereda för mötet. Ta en titt på relaterade artiklar för tips angående Första möten.