Hur får jag min personliga rabattkod?

Hjälp dina tjänster att blomstra på Rover med en personlig rabattkod och unik profillänk.

Så här fungerar det: Du får en unik profillänk och rabattkod som du kan använda för att introducera hundägare till Rover och din verksamhet. När en hundägare som du har rekryterat till Rover använder din kod, kommer de få 200 kr rabatt på deras första bokning (du tjänar fortfarande normalt).

Hur du får din unika rabattkod:

1. Gå till din sida genom att klicka på ditt namn längst upp till höger på sidan. Välj Min sida.

2. Under avsnittet Tjäna mer, lek mer, kommer du kunna se din unika rabattkod och URL.

Vanliga frågor

Fråga: Täcker jag rabatten på 200 kr?
Svar
: Rover täcker rabatten — du får betalt som vanligt.

Fråga: Kan jag ändra min rabattkod och URL efter att jag har fått dem?
Svar
: Din rabattkod och URL är permanenta. Alltså om du redan har delat din kod kommer den inte plötsligt sluta fungera för någon som försöker lösa in den senare.

Fråga: Finns det någon plats där jag inte får dela min rabattkod och URL?
Svar
: Du kan inte dela din kod på webbplatser som endast är till för att dela kuponger eller rabattkoder. Rabattkoder kan heller inte delas via din Rover-profils text eller i meddelanden. Vill du lära dig mer? Läs våra Användarvillkor för rabattkoder och anpassade URL:er.

Fråga: Varför ska inte koden delas i meddelanden på Rover eller via min profil?
Svar
: Rabattkoder kan endast användas av nya hundägare på Rover i anknytning till deras första bokning. Du får dock mer än gärna dela din rabattkod utanför Rover.com för att locka nya hundägare till din verksamhet.