Varför är det så viktigt att hålla min kalender uppdaterad?

En av de mest frustrerande erfarenheterna för hundägare är att kontakta en hundvakt som markerat sig som tillgänglig i sin kalender, bara för att upptäcka att han/hon faktiskt inte är tillgänglig. Att upprätthålla en korrekt kalender är det bästa sättet att göra ett bra första intryck på hundägare, och är en av de viktigaste delarna av din framgång på Rover! Det beror på att om man accepterar förfrågningar som matchar sin kalenders tillgänglighet och inställningar förbättrar det dina chanser att få fler förfrågningar i framtiden.

Hundägare brukar begära tjänster två till tre veckor i förväg, du får även en blandning av förfrågningar med kort varsel (”jag behöver en hundvakt nu i helgen”) och förfrågningar med lång framförhållning (”jag behöver en hundvakt om två månader”). Eftersom förfrågningar kan komma när som helst, är det viktigt att din kalender hålls uppdaterad.

Grundläggande information om kalendern

Din tillgänglighet sätts som standard till de dagar som du sa att du var allmänt tillgänglig och tjänsterna du sa att du skulle vilja erbjuda när du ursprungligen skapade hundvaktsprofilen.

För att uppdatera din kalender en gång, t.ex. för en helgdag, gör följande:

1. Välj dagen du vill redigera på din kalender, eller klicka och dra musen för att redigera flera datum samtidigt.

2. Ett popup-fönster visas. Du kan välja att redigera varje tjänst individuellt och välja Spara. Eller om du inte kommer vara tillgänglig att utföra någon tjänst, välj Markera alla tjänster som inte tillgängliga. För att återställa antalet platser du har till ditt standardantal, välj Återställ till standard.

3. Dina ändringar kommer visas i din kalender.

Ytterligare information om hur man hanterar sin kalender hittar du i den här artikeln.

Ytterligare rekommendationer

Vi rekommenderar att du börjar genom att erbjuda ett par tjänster med färre platser och öka antalet när du få mer erfarenhet och självförtroende. Som en ny hundvakt är det viktigt att tänka på följande:

• Vilka tjänster kan du realistiskt erbjuda? Markerade du ursprungligen att du kan tillhandahålla alla tjänster, när du i praktiken bara kunde erbjuda en eller två? Om så var fallet, se till att uppdatera vilka tjänster du kan erbjuda, så att du inte behöver avböja förfrågningar som inte är passande.
  • Hur många hundar kan du bekvämt ta hand om? I början rekommenderar vi att du accepterar färre hundar tills du får kläm på saker och ting. Du kan justera dina tjänsteinställningar, inklusive hur många hundar du vill ta hand om i taget här.