Vad är rekommendationer och hur får jag dem?

Rekommendationer är ett bra sätt att visa upp dina erfarenheter med hundar och göra din profil ännu mer attraktiv för nya hundägare. Du kan kontakta vänner, familj eller personer som du har utfört hundtjänster tidigare för att be dem skriva en rekommendation åt dig.

Du måste begära rekommendationer när du registrerar dig för att vara hundvakt och när din profil har blivit godkänd kommer de att vara synliga på din offentliga profil. Ju fler rekommendationer du har desto bättre, eftersom dessa hjälper dig bygga trovärdighet och locka nya hundägare.

Såhär kan du begära en rekommendation:

1. Navigera till din Profil genom att välja ditt namn längst upp till höger på sidan.

2. Välj Rekommendationer under Hundvaktens profil.

3. Ange antingen mejladresserna till de personer du vill skicka förfrågan om rekommendationer till eller välj Begär rekommendationer via Facebook.

Råd från Rover: Se till att inte lämna några mellanslag när du anger en mejladress, annars får du ett felmeddelande.

4. Välj Begär rekommendationer.

Klart! — dina rekommendationsförfrågningar har skickats.