Varför ska jag bli hund- eller kattvakt på Rover?

Få betalt för att gosa med husdjur? Ja, tack! Att bli hund- eller kattvakt på Rover ger dig tillgång till ett rikstäckande nätverk av hund- och kattägare som söker kärleksfull omsorg och kvalitetstjänster åt sina husdjur.

• Frihet att skapa ditt egna schema och välja dina priser. Rover ansluter dig till hund- och kattägare nära dig som behöver en kärleksfull hund- eller kattvakt. Som oberoende leverantör kan du skapa ditt egna schema och sätta dina egna tjänster och priser. Arbeta hemifrån och arbeta så mycket eller så lite som du vill.
  • Tillgång till kundtjänst året runt. Vi finns här för dig! Varje tjänst som bokas via Rover omfattas av kundtjänst året rundt, och Rover-garantin.
  • Information som hjälper dig bygga upp dina tjänster. Starta din egen verksamhet kring hundtjänster — vi är här för att hjälpa till. Rover ger dig verktygen för att lyckas, annonserar för att ständigt ta in nya hundägare och hjälper dig att skapa lojala relationer.
  • Glädjen i att leka med husdjur — och få betalt för det. Rover-betalningar är säkra och elektroniska så du kan fokusera på den roliga delen — att leka och gosa med hundar ock katter!

Redo att komma igång? Läs våra Användarvillkor och starta processen för att bli en hund- eller kattvakt.