Varför ska jag bli hundvakt eller hundrastare på Rover?

Få betalt för att gosa med hundar? Ja, tack! Att bli hundvakt eller hundrastare på Rover ger dig tillgång till ett rikstäckande nätverk av hundägare som söker kärleksfull omsorg och kvalitetstjänster åt sina hundar.

• Frihet att skapa ditt egna schema och välja dina priser. Rover ansluter dig till hundägare nära dig som behöver en kärleksfull hundvakt eller hundrastare. Som oberoende leverantör kan du skapa ditt egna schema och sätta dina egna tjänster och priser. Arbeta hemifrån och arbeta så mycket eller så lite som du vill.
  • Tillgång till kundtjänst 364 dagar om året, inklusive veterinärrådgivning. Vi finns här för dig! Varje tjänst som bokas via Rover omfattas av kundtjänst 365 dagar om året, veterinärrådgivning via FirstVet och Rover-garantin.
  • Information som hjälper dig bygga upp dina tjänster. Starta din egen verksamhet kring hundtjänster — vi är här för att hjälpa till. Rover ger dig verktygen för att lyckas, annonserar för att ständigt ta in nya hundägare och hjälper dig att skapa lojala relationer.
  • Glädjen i att leka med hundar — och få betalt för det. Rover-betalningar är säkra och elektroniska så du kan fokusera på den roliga delen — att leka och gosa med hundar!

Redo att komma igång? Läs våra Användarvillkor och starta processen för att bli en hundvakt eller hundrastare.