Hur blir jag kattvakt på Rover?

Vill du bara ta hand om katter? Inga problem! Du kan skapa din kattvaktsprofil på samma sätt som du hade gjort med en hundvaktsprofil.

1. Välj länken Bli hundvakt högst upp på sidan.

Här kan du läsa om förmånerna med att bli en passare, inklusive friheten att skapa dina egna priser samt åtkomst till kundtjänst 365 dagar om året och rådgivning via FirstVet.

2. Välj Kom igång.

3. Bygg din profil. Frågorna kommer vara mer hundfokuserade, så försök svara på dessa som om att de hade frågat om katter. För att hjälpa poängtera till hundägare att du vill ta hand om deras katt, gör din profil mer kattrelaterad genom att ange din erfarenhet av katter i din beskrivning, rubrik, bilder, etc.

4. När din profil är klar och har skickats in, kommer den granskas av vårt kvalitetsteam.