Vad är Rovers policy för omdömen?

Öppen och ärlig kommunikation är grunden för varje bra relation, så vi älskar när våra hundägare lämnar omdömen på Rover och när hundvakter/hundrastare besvarar dem.

Vi har några riktlinjer och policys som vi ber alla våra medlemmar att följa. Det hela handlar egentligen bara om några enkla idéer:

• Var vänlig och respektfull.
  • Tala från din egen förstahandserfarenhet.
  • Håll språket familjevänligt.

Vill du ha fler detaljer? Kolla in vår policy för omdömen nedan.

Rovers policy för omdömen

Det är möjligt att lämna omdöme på alla tjänster som har bokats och betalats via Rover, efter att tjänsten har utförts av den utvalda hundvakten/hundrastaren. Vi tar alla rapporter om felbehandling eller skadliga handlingar på största allvar. Omdömen som innehåller påståenden gällande sådana situationer kan inleda en undersökning av vår kundtjänst.

Vi förbjuder:

• Omdömen som inte representerar användarnas personliga erfarenheter.
  • Innehåll som bryter mot en annan persons eller företags rättigheter, inklusive rätten till integritet och immateriella rättigheter. (Exempel: publicera en annan persons fullständiga namn, adress eller annan identifierande information utan tillåtelse.)
  • Hot, särskilt om olagliga handlingar.
  • Innehåll utan samband till den faktiska bokningen. (Exempel: politiska, religiösa eller sociala kommentarer.)
  • Innehåll som bevisligen används som utpressning.
  • Innehåll som innehåller oanständigt språk.

Rover stöder öppen kommunikation, och som en allmän policy censurerar, redigerar eller raderar vi inte omdömen. Dock förbehåller vi oss rätten att ta bort omdömen eller svaren, eller delar därav, som bryter mot policyn eller Rovers Användarvillkor.