Vad gör jag om någon får mig att känna mig obekväm?

Det händer inte ofta, men ibland kan en konversation på Rover få dig att känna dig obekväm. Här är de signaler som du bör notera för att flagga en konversation som olämplig:

• Någon föreslår att du betalar personligen snarare än via webbplatsen. Trygghet och säkerhet är våra främsta prioriteringar, och att boka och betala via Rover är det enda sättet att säkerställa att ditt konto är i linje med våra Användarvillkor och att din bokning täcks av Rover-garantin och kundtjänst 365 dagar om året.
  • Någon ber dig att lämna personlig information. Du ska aldrig känna dig pressad att dela ditt fullständiga namn, mejl- eller postadress, telefonnummer eller någon annan personlig information innan en vistelse är bokad.
  • Någon använder hotfullt eller olämpligt språk. Låt oss alltid veta om någons meddelanden får dig att känna dig obekväm.
  • Någon försöker rekrytera dig till en privat hundtjänst. Endast de tjänster som bokats via Rover kvalificerar dig för Rover-garantin, kundtjänst 365 dagar om året, rådgivning via FirstVet, marknadsföringsverktyg för hundvakter och fler resurser som hjälper hundvakter att bygga sina tjänster.

Hur man flaggar olämpliga konversationer

Om en konversation får dig att känna dig obekväm, informera oss genom att rapportera det. För att anmäla ett meddelande öppnar du konversationen och väljer Anmäl denna konversation under knappen Skicka.

Kom ihåg: Ha alltid ett Första möte innan du bekräftar en bokning för att säkerställa att alla – både människor och hundar — kommer överens. Och för hundvakter gäller det att endast acceptera bokningar som känns bra.