Vad gör Rover för att öka säkerheten?

Säkerheten först, alltid. Rover grundades på övertygelsen att alla ska ha möjlighet att uppleva den ovillkorliga kärleken från en hund. Det är därför vi arbetar outtröttligt för att erbjuda tjänster som håller svansarna viftande och säkerställer hundägares sinnesfrid.

På Rover hittar du:

• Detaljerade hundvaktsprofiler med verifierade recensioner från hundägare.
  • Rover-garantin för varje bokad tjänst.
  • Säkra och bekväma onlinebetalningar.
  • Identitetskontroll av samtliga hundvakter och hundrastare.
  • Ett kundtjänstteam i världsklass som tar hand om dig.
  • Löpande djurvårdsutbildning åt hundvakter (snart tillgänglig på flera språk).

För mer information, läs våra Användarvillkor.