Bör jag ge dricks till min hundvakt?

Bokning av en hundvakt genom Rover kommer alltid att vara kontantlöst och bekvämt. Din hundvakt sätter sina egna priser och ditt kreditkort debiteras när du bokar. Med det sagt får du om du vill erbjuda dem dricks! Du ska bara veta att det aldrig förväntas eller krävs.

Vill du visa din hundvakt hur mycket du uppskattar dem? Lämna ett omdöme på Rover. Omdömen är enkla att skriva och hjälper hundvakter att expandera sina tjänster.

Hur man lämnar ett omdöme

1. Gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen längst upp till höger på sidan.

2. Välj Tidigare bokningar.

3. Välj Lämna omdöme.

4. Ge din hundvakt mellan 1 till 5 stjärnor och skriv sedan ditt omdöme. Den första textrutan är det offentliga omdömet som kommer att visas på hundvaktens profil. Sedan blir du tillfrågad om ytterligare eller privat feedback som du skulle vilja dela med Rover, men inte med din hundvakt.