Vad är priset för valpar och vilken ålder gäller det för?

Valpar är roliga, älskvärda, fulla av energi — och kräver ofta en annan nivå av vård än äldre hundar. Det är därför vissa hundvakter kan välja att debitera ett annat pris för att ta hand om eller rasta valpar.

Vid vilken ålder anses en hund vara valp?

Hundar som är yngre än ett år anses vara valpar. Om din hundvakt eller hundrastare har ett särskilt valppris för din valda tjänst, kan den gälla för din bokning om din hund är under ett år gammal.

Hur kan jag hitta hundvaktens pris för valpar?

1. Gå till hundvaktens profil. Till vänster kan du se en lista på deras tjänster och priser.

2. Längst ned på listan, välj Övriga tjänster & priser.

3. Om hundvakten har satt ett valppris så kommer du att se det här. De kan sätta olika priser för olika tjänster, så kom ihåg att dubbelkolla samtliga tjänster.

Om du har frågor om en specifik hundvakts eller hundrastares priser kan du alltid skicka dem ett meddelande. För mer information om att kontakta hundvakter och hundrastare, se relaterade artiklarna nedan.