När kommer jag att debiteras för en tjänst?

Ditt kort kommer att debiteras när du bokar en tjänst, som när man bokar hotell eller flyg. Rover håller sedan pengarna och släpper dem till hundvakten 48 timmar efter att tjänsten avslutats.

Viktigt: Bokning och betalning via Rover krävs enligt våra Användarvillkor. Betala aldrig din hundvakt eller hundrastare via kontanter, banköverföring eller Swish — detta är för att kontant och Swish kan leda till bedrägeri och gör att dina bokningar inte täcks av Rover-garantin eller kundtjänst 365 dagar om året. Se den här artikeln för en steg för steg-guide om hur man bokar och betalar på Rover.

Frågor? Vi finns här för att hjälpa dig! Du kan kontakta Rovers kundtjänst på +46 8 580 970 94. Alternativt kan du skicka in en hjälpförfrågan genom att gå längst ner på vilken sida som helst i Hjälpcentret, och välja Kontakta kundtjänst.