Hur bokar jag med en hundvakt eller hundrastare igen?

Älskade du din senaste hundvakt eller hundrastare? Du kan utan problem skapa en förfrågan om en ny bokning med dem, direkt från Min sida:

1. Gå till din sida genom att välja ditt namn längst upp till höger på sidan. Välj Min sida.

2. Skrolla ned för att boka igen och hitta hundvakten/hundrastaren som du vill boka med. Välj Boka igen.

3. Detta kommer ta dig till hundvaktens profil, där ett popup-fönster kommer att visas. Fyll i informationen för din nästa bokning och välj Skicka.

5. Din förfrågan kommer sedan skickas till din hundvakt. Klart!

För mer information angående hur du går från en förfrågan till en bokad tjänst, läs den här artikeln angående hur du bokar med en hundvakt.