Hur redigerar jag förfrågningar för dagpassning, hundrastning och drop-in?

Vi förstår att planer ändras, även efter att du har påbörjat en konversation. Det är därför vi har gjort det enkelt att redigera bokningsdatum och antalet promenader eller besök per dag innan du bokar.

Innan en bokning

1. Gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen längst upp till höger på skärmen.

2. Under fliken Väntande förfrågningar, välj korrekt konversation.

3. Hitta den grå rutan för förfrågningsinformation till vänster på sidan.

• För att redigera bokningens datum välj Redigera bredvid datumen och välj ett nytt datumintervall. Om du behöver ta bort datum, avmarkera icke önskade datum.
  • För att redigera antalet promenader eller besök per dag, välj Redigera bredvid promenader per dag eller besök per dag för att justera antalet efter behov. Obs: antalet promenader eller besök per dag kommer uppdateras för alla dagar i bokningen.

4. Välj Spara. Priset kommer automatiskt justeras för att reflektera ändringarna.

5. Välj Boka nu. Klart!

Efter bokningen

Om du behöver göra ändringar efter att tjänsten har bokats och betalats, kontakta din hundvakt via Rovers Meddelanden för att se om de är tillgängliga för ändringarna. Om hundvakten är tillgänglig så kan de göra ändringarna från deras konto.

Efter att din hundvakt har gjort ändringarna så kommer du behöva godkänna dem för att de ska vara giltiga. Läs mer här.

Redigera antalet drop-in-besök eller promenader för specifika dagar

Låt oss säga att du har bokat en promenad per dag, för en vecka, men på söndagen och måndagen behöver du två promenader. Din hundvakt kan manuellt uppdatera antalet promenader/drop-in-besök för specifika dagar.

Först, kontakta din hundvakt för att se om de är tillgängliga. Om de är tillgängliga så kommer du behöva att boka och betala för att de ska kunna göra ändringarna.

När de har ändrat bokningen så kommer du ombes att granska och godkänna dem från ditt konto.