Vad händer om min bokningsförfrågan löper ut?

En bokningsförfrågan utgår om den inte accepteras inom 72 timmar. Om din förfrågan utgår men du ändå vill boka med hundvakten kan du skicka honom/henne ett meddelande genom den utgångna förfrågan att få igång konversationen igen:

1. Navigera till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen längst upp till höger på skärmen.

2. Navigera till fliken Väntande förfrågningar. Välj den utgångna förfrågan. (Obs: Om de ursprungliga tjänstedatumet har passerat hittar du det under fliken Arkiverade förfrågningar.)

3. Skicka ett meddelande till din hundvakt. Om de svarar och vill boka tjänsten, kan du starta bokningsprocessen igen inom samma förfrågan.

4. Gå till den grå rutan till vänster och välj Boka in nu.

5. Se över uppgifterna om tjänsten, ange betalningsinformation och välj Skicka bokningsförfrågan.

6. Din hundvakt har 72 timmar på sig att acceptera förfrågan. När de har accepterat är tjänsten bokad.