Hur ändrar jag en bokad tjänst?

Om du behöver ändra datumen eller hundarna på en bokning som redan är bokad och betald, så kan du kontakta hundvakten genom er konversation på Rover och be om en ändringsförfrågan. Om de godkänner ändringarna så kan de uppdatera bokningen åt dig. I den här artikeln kommer vi att gå igenom.

Hur du kontaktar din hundvakt

1. Logga in på ditt Rover-konto och gå till din Inkorg genom att klicka på kuvertikonen.

2. Gå till Kommande bokningar och välj bokningens du önskar ändra.

3. Skicka ett meddelande till din hundvakt och specificera de ändringar du önskar göra. Om hundvakten är tillgänglig för ändringarna, kan de skicka en ändringsförfrågan från deras konto.

Notera: Om du lägger till nya hundar till bokningen, måste de ha en profil på Rover först. Läs mer om hur du skapar en hundprofil via den här artikeln.

Hur du accepterar hundvaktens ändringsförfrågan gällande er bokning

När hundvakten har gjort ändringarna på bokningen, så kommer du att motta ett mejl där du ombeds att bekräfta ändringarna. Du har 72 timmar på dig för att acceptera ändringarna. Du kan göra detta från din dator eller iOS-app.

iOS-App:

1. Klicka på Inkorg längst ned på skärmen.
  2. Välj bokningens som har ändrats.
  3. Klicka på Detaljer, och sedan på Se ändringar för att granska ändringsförfrågan.
  4. Gå tillbaka till din konversation med hundvakten och klicka på Acceptera för att bekräfta ändringen.

Dator eller webbläsare i mobilen

1. Logga in på ditt Rover-konto och gå till bokningen som har ändrats.
  2. Granska ändringen i den grå rutan där du hittar bokningens information.
  3. Om allting stämmer, klicka på den gröna ikonen för att bekräfta ändringar.

Om ändringsförfrågan inte stämmer med vad du och hundvakten kom överens om, kontakta din hundvakt. Om ändringen behöver nekas, välj Neka ändring. Tjänsten kommer att förbli bokad, med den förslagna ändringen kommer inte att gälla för bokningen.

Prisjusteringar

• Om en ändring resulterar i en högre bokningskostnad, så kommer du att se prisskillnaden under Att betala.
  • Om ändringen resulterar i en återbetalning, så kommer pengarna att återbetalas inom 1-3 arbetsdagar till det bankkort som användes vid betalningen. Presentkort eller Rover-krediter kommer att vara tillgängliga omedelbart.